tisdag 12 april 2011

Min tur!

KASSLER MED BROCCOLI OCH BLOMKÅL

4 portioner
  • 500 g kassler
  • 500 g djupfryst broccoli och blomkål
  • 4 dl mjölk
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl riven ost
  • 1 tsk paprikapulver
  • salt och peppar
GÖR SÅ HÄR
Sätt på ugnen på 225º, låt grönsakerna tina och rinna av.
Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form, lägg sen i grönsakerna.
Häll i mjölken i en kastrull och vispa ner mjölet, koka upp under omrörning och låt sedan såsen koka på
svag värme i ca 3 minuter. Rör ner ost, paprikapulver, salt och peppar. Häll över såsen på kasslern och grönsakerna, sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
Servera med potatis, ris eller pasta.

Jag hade tyvärr inge paprikapulver hemma, så det gick bra med torkad basilika.



Smaklig måltid :) //// Sara

Inga kommentarer: